Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd Προφίλ εταιρείας

Επισκεψή εργοστασίου
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα
Production Line

Το Chengdu πέταξε την ακρυλική Co. επιτροπής, το ΕΠΕ (CDA) είναι η εν πλήρη κυριότητα θυγατρική της ομάδας μοναρχών στηρίζεται στη βιομηχανία-οδηγώντας τεχνική υποστήριξη της Co. τεχνητής μέταξας της Mitsubishi, το ΕΠΕ, παραχθε'ν CDA ακρυλικό φύλλο που ονομάζεται το εμπορικό σήμα DUKE.CDA είναι μια επιχείρηση που η Ε&Α, το productio, η κατασκευή και οι πωλήσεις και είναι στην απόλυτη κυριάρχη θέση της εγχώριας βιομηχανίας PMMA. Άγρια περιοχές προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο υγειονομικό, σημάδι ΑΓΓΕΛΙΩΝ, τον πίνακα ενυδρείων, τον πίνακα εμποδίων θορύβου, κ.λπ.

 

Ιδρυμένος το 2007, καλύπτει έναν τομέα 52000 τετραγωνικών μέτρων, συνολική επένδυση 120 εκατομμυρίων. Το σχεδιάγραμμα και οι εγκαταστάσεις εργοστασίων είναι όλα σύμφωνα με τα παγκόσμια κύρια πρότυπα, με δύο από τις προηγμένες κόσμος οριζόντια χυτές γραμμές παραγωγής, η ετήσια ικανότητα μπορεί να φθάσει σε 10000 τόνους το χρόνο. Χρησιμοποιώντας το καθαρό νέο Mitsubishi MMA υλικό 100%, η αγγλική φόρμα Pilkington και η εισαγόμενη κόλλα χρώματος για να ασφαλίσουν κατασκευάζουν τα υψηλά carylic φύλλα qualitu.

Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 

 

R&D

Το κέντρο Ε&Α τεχνολογίας είναι το τμήμα ότι η επιχείρησή μας επενδύει πιό πολύ και λαμβάνει την περισσότερη προσοχή όπως πάντα, και εστιάζει στην οικοδόμηση του σε μια οργάνωση Ε&Α υψηλών επιπέδων και υψηλής τεχνολογίας, συμμετέχει στη στρατηγική ανάπτυξης της επιχείρησης, τα σημαντικά νέα προϊόντα και τις αποφάσεις νέας τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο της έγκρισης του Διευθύνοντος Συμβούλου της επιχείρησής μας, το κέντρο είναι κυρίως αρμόδιο για τη διατύπωση και την εφαρμογή της γενικής στρατηγικής Ε&Α της επιχείρησης και του ετήσιου σχεδίου Ε&Α, θέτοντας καλά θεμέλια για τη μελλοντική μεγαλύτερης κλίμακας παραγωγή συγχρόνως, αναλαμβάνει επίσης την εργασία τεχνικής υποστήριξης και διαβούλευσης της στρατηγικής ανάπτυξης τεχνολογίας της επιχείρησης, τη νέα ανάπτυξη προϊόντος, τον παλαιό μετασχηματισμό προϊόντων, τη διαχείριση τεχνολογίας, κ.λπ., ώστε να ικανοποιηθούν οι αναπτυξιακές ανάγκες της επιχείρησης.

 

Ο διευθυντής του κεντρικού εργαστηρίου Ε&Α είναι Deng παν, με το μεταπτυχιακό της χημείας από ένα διάσημο πανεπιστήμιο στην Κίνα. Από να προσχωρήσει στην επιχείρηση το 2010, σύμφωνα με τις αναπτυξιακές ανάγκες της επιχείρησης, που ερευνούν τις πιθανές απαιτήσεις της αγοράς και τους πελάτες, έχει οδηγήσει την κεντρική ομάδα Ε&Α για να αναπτύξει επιτυχώς περισσότερα από δέκα είδη λειτουργικών ακρυλικών φύλλων, έχει λύσει τα τεχνικά προβλήματα παραγωγής, και έχει συνεργαστεί με το τμήμα παραγωγής για να βελτιώσει σημαντικά το ποσοστό προσόντων παραγωγής και να μειώσει πολύ το κόστος παραγωγής. Κάτω από την ηγεσία του, το κέντρο Ε&Α μπορεί γρήγορα να κάνει την έκθεση του εφικτού και να παραδώσει γρήγορα τις λύσεις στους πελάτες με τις ειδικές απαιτήσεις, βελτιώνοντας πολύ τη δυνατότητά μας να αναλάβουμε τις ειδικές προσαρμοσμένες διαταγές.

Οι χρήσεις των ακρυλικών φύλλων στην αγορά είναι μεταβλητές γρήγορα, μερικές εφαρμογές εξαφανίζονται, και μερικές νέες αιτήσεις αναπτύσσονται. Η καινοτόμος δυνατότητα και η ομάδα Ε&Α είναι ουσιαστικές στη βιώσιμη ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Για να τηρήσει την έντονα μυρωδιά και το βήμα πολύ τις ανάγκες αγοράς, η ομάδα Ε&Α τεχνολογίας μας αυξάνεται σταθερά και συνεχώς, και το ευφυέστερο προσωπικό θα εισαχθεί στην ομάδα στο μέλλον. Ο επόμενος κύριος στόχος για το κέντρο Ε&Α μας είναι ακόμα λειτουργικά ακρυλικά φύλλα, το οποίο βοηθά να ερευνήσει περισσότερες εφαρμογές σε περισσότερους τομείς, όπως το αριθ. - ακρυλικά φύλλα έντονου φωτός, ακρυλικά φύλλα αντι-φλογών, ακρυλικά φύλλα σειρών νέου τύπου, κ.λπ.

Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Chengdu Cast Acrylic Panel Industry Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Soundproof ακρυλικό φύλλο Προμηθευτής. 2022-2024 dukeacrylic.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.