Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών >
Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας

Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας

εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών 1.8mm

φύλλο διασκορπιστών 1.8mm LGP PMMA

Εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών οδών ταχείας κυκλοφορίας

Τόπος καταγωγής:

Sichuan

Μάρκα:

DUKE

Πιστοποίηση:

ISO 9001:2008/EN263

Αριθμό μοντέλου:

Παγωμένο ακρυλικό φύλλο

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Όνομα προϊόντων:
Παγωμένο ακρυλικό φύλλο
Πάχος φύλλων:
1.8mm40mm
Συσκευασία:
έγγραφο του Κραφτ
Χρώμα:
άσπρος
εφαρμογή:
Διαφήμιση: πίνακας, λογότυπο και σημάδι σημαδιών, διακοσμητικοί
Χαρακτηριστικό γνώρισμα:
Υψηλή ελαφριά μετάδοση, ανθεκτική, 100% η παρθένα Mitsubishi MMA
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
100 χιλιόγραμμα
Τιμή
$2.80~$3.10 Kilograms
Συσκευασία λεπτομέρειες
Γωνία φύλλων που προστατεύεται με την προστασία γωνιών εγγράφου, που καλύπτεται με την πλαστική ταιν
Χρόνος παράδοσης
7-15 ημέρες
Όροι πληρωμής
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς
100000 τόνος/τόνοι το μήνα
Περιγραφή του προϊόντος

Ανθεκτικό UV αντίστασης πουλιών εμπόδιο θορύβου φρουράς υγιές για την οδό ταχείας κυκλοφορίας

 

Εισαγωγή
 
Η σειρά ΔΟΥΚΩΝ είναι η υψηλότερη ποιότητα που τα ακρυλικά φύλλα έχουν την άριστη σαφήνεια, αντοχή στις καιρικές συνθήκες και υψηλής αντοχής. Μπορούν να είναι thermoformed, περικοπή,
τρυπημένος με τρυπάνι, καμμμένος, επεξεργασμένος, χαραγμένος, γυαλισμένος και κολλημένος. Μπορούν να είναι ισχύουν για το σύστημα σηματοδότησης και adsvertising/ιατρικό/ακρυλικό sanitaryware εξοπλισμού εμποδίων/αρχιτεκτονική/εσωτερικά χαρτικά του /automotive το /recreation το /office σχεδίου και επίπλων/ακρυλικό κόσμημα και ούτω καθεξής.
 

Πλεονεκτήματα του υγιούς εμποδίου:


 1, χαμηλότερο κόστος: όχι μόνο το κόστος παραγωγής προϊόντων είναι χαμηλό, και λόγω του ελαφριού του προϊόντος μπορεί πολύ να μειώσει το μεταφέρον φορτίο του ανυψωμένου μετρό και του ανυψωμένου δρόμου, να μειώσει το κόστος προγράμματος Είναι επίσης ένα προϊόν μείωσης θορύβου με την υψηλή απόδοση δαπανών σε άλλα σενάρια εφαρμογής.
2, αντιστέκονται τη δύναμη φορτίων αέρα: υψηλής αντοχής, ελαφρύς, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διαφορετικών κλιματολογικών όρων στις διάφορες περιοχές της Κίνας για το φορτίο αέρα
3. Ανώτερη ακουστική απόδοση: το μέσο υγιές ποσό μόνωσης του υγιούς εμποδίου είναι μεγαλύτερο από 26dB, και ο μέσος υγιής συντελεστής απορρόφησης είναι μεγαλύτερος από 0,6, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις του υγιούς εμποδίου στους διάφορους τομείς.
4, καλή εκτέλεση πυρκαγιάς: το σύνθετο sound-absorbing μαλλί γυαλιού, το μαλλί βράχου, το βαμβάκι ινών πολυεστέρα, το αργίλιο αφρού και άλλα υλικά έχουν επίσης την καλή εκτέλεση πυρκαγιάς, έτσι ώστε το προϊόν έχει την άριστη απόδοση πυρκαγιάς, είναι τα εθνικά άφλεκτα υλικά βαθμού Α.
5, η χρήση της καλής διάρκειας: υγιές νερό εμποδίων, πυρκαγιά, διάβρωση, υπεριώδης αντίσταση, μη υποκείμενος στη βροχή, το χιόνι, τον αέρα, την άμμο και άλλη σκληρή διάβρωση κλίματος, μακριά ζωή υπηρεσιών.
6, εύκολη εγκατάσταση: το υγιές βάρος εμποδίων είναι ελαφρύ, μπορεί να είναι προκατασκευασμένη κατασκευή, υψηλή αποδοτικότητα, μικρή χρονική περίοδος κατασκευής, μπορεί να σώσει πολλά κόστη εργασίας.
7, όμορφος και πλαστικό: σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα υλικά μετάλλων και τα διαφανή υλικά που συνδυάζονται με τη δομική μορφή, μπορούν επίσης να ψεκαστούν με ποικίλα χρώματα, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις της διακόσμησης τοπίων.
8, ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος: οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο υγιές εμπόδιο είναι μη τοξικές και αβλαβείς, και η διαδικασία παραγωγής δεν απαιτεί την υψηλής θερμοκρασίας θέρμανση, καμία τοξική εκπομπή αερίων, και ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν ενθαρρύνεται από το κράτος


Πίνακας παραμέτρων

 
Όνομα προϊόντων Παγωμένο ακρυλικό φύλλο
Απορρόφηση νερού 0,3%
Εκτατή πίεση ≥70 MPA
Μαλακώνοντας θερμοκρασία Vicat ≥110℃
Χρώμα διαφανής, διαφανής, άσπρος
Πάχος φύλλων 1.0mm100mm
Μέγεθος αποθεμάτων 1000mmx2000mm, 1220mmx1830mm,
1220mmx2440mm, 1500mmx3000mm,
μπορέστε να προσαρμοστείτε
 
Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 0Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 1Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 2Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 3

 


Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 4


Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 5 

Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 6 

Το Chengdu πέταξε την ακρυλική Co. επιτροπής, το ΕΠΕ (CDA) είναι η εν πλήρη κυριότητα θυγατρική της ομάδας μοναρχών στηρίζεται στη βιομηχανία-οδηγώντας τεχνική υποστήριξη της Co. τεχνητής μέταξας της Mitsubishi, το ΕΠΕ, παραχθε'ν CDA ακρυλικό φύλλο που ονομάζεται το εμπορικό σήμα DUKE.CDA είναι μια επιχείρηση που η Ε&Α, το productio, η κατασκευή και οι πωλήσεις και είναι στην απόλυτη κυριάρχη θέση της εγχώριας βιομηχανίας PMMA. Οι άγρια περιοχές προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο υγειονομικό, σημάδι ΑΓΓΕΛΙΩΝ, τον πίνακα ενυδρείων, τον πίνακα εμποδίων θορύβου, κ.λπ. που ιδρύονται το 2007, καλύπτουν έναν τομέα 52000 τετραγωνικών μέτρων, συνολική επένδυση 120 εκατομμυρίων. Το σχεδιάγραμμα και οι εγκαταστάσεις εργοστασίων είναι όλα σύμφωνα με τα παγκόσμια κύρια πρότυπα, με δύο από τις προηγμένες κόσμος οριζόντια χυτές γραμμές παραγωγής, ετήσια ικανότητα μπορέστε να φθάσετε σε 10000 τόνους το χρόνο. Χρησιμοποιώντας το καθαρό νέο Mitsubishi MMA υλικό 100%, η αγγλική φόρμα Pilkington και η εισαγόμενη κόλλα χρώματος για να ασφαλίσουν κατασκευάζουν τα υψηλά carylic φύλλα qualitu.


 

Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 7

Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 8

Ανθεκτικό UV εμπόδιο θορύβου φρουράς πουλιών αντίστασης για την οδό ταχείας κυκλοφορίας 9

 

 

FAQ

 

Q1: Εάν η πρώτη ύλη είναι ολοκαίνουργια
Α1: Επειδή είμαστε συνεργάτης της τεχνητής μέταξας της Mitsubishi για πολλά χρόνια, έχουμε υποσχεθεί να χρησιμοποιήσουμε μόνο 100% η καθαρή νέα Mitsubishi MMA

Q2: Ανοχή προϊόντων
A2: Το προϊόν υιοθετεί την παγκόσμιας ποιότητας διαδικασία ρίψης, και ελέγχουμε την ανοχή μέσα σε 0.2mm

Q3: Ακαθαρσίες προϊόντων
A3: Ολόκληρο το εργαστήριο της επιχείρησης έχει τα ακριβή περιβαλλοντικά πρότυπα υγιεινής, πολυστρωματικό ειδικό φίλτρο για να αποβάλει την πιθανή ενσωμάτωση των ακαθαρσιών. θα πραγματοποιήσουμε την ακριβή επιθεώρηση για κάθε batch προϊόντων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα κάθε batch είναι η ίδια

Q4: Χρώμα προϊόντων
A4: Έχουμε 60 χρώματα για να επιλέξουμε από. Εάν πρέπει να προσαρμόσετε, παρακαλώ διευκρινίστε εκ των προτέρων

Q5: MOQ
A5: MOQ: 2000 κλ

 
Q6: Δείγμα
A5: Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα.
 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Soundproof ακρυλικό φύλλο Προμηθευτής. 2022-2024 dukeacrylic.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.