products

Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Sichuan
Μάρκα: DUKE
Πιστοποίηση: ISO 9001:2008/EN263
Αριθμό μοντέλου: Εμπόδιο θορύβου
Ποσότητα παραγγελίας min: 100 κιλά
Τιμή: $2.50~$3.30 Kilograms
Συσκευασία λεπτομέρειες: Γωνία φύλλων που προστατεύεται με την προστασία γωνιών εγγράφου, που καλύπτεται με την πλαστική ταιν
Χρόνος παράδοσης: 7-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 τόνοι/τόνοι ανά μήνα
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος προϊόντων: σαφές ακρυλικό φύλλο Υλικό: PMMA
Πάχος: 240mm Χρώμα: Διαφανής
Τύπος: Πετάξτε το ακρυλικό φύλλο Πληρωμή: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, Paypal
Υψηλό φως:

Διαφανές ακρυλικό υγιές εμπόδιο

,

Ακρυλικό υγιές εμπόδιο 40mm εθνικών οδών

,

1.2g/cm3 αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο


Περιγραφή προϊόντων

Ακρυλικό υγιές διαφανές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό
 

 


Γιατί το ακρυλικό φύλλο τονωτικών χρησιμοποιείται για τα ακουστικά εμπόδια;
1. Ο ακρυλικός πίνακας γνωστός επίσης ως perspex είναι ένα σημαντικό θερμοπλαστικό υλικό που αναπτύσσεται νωρίς. Κυρίως χρησιμοποιημένος στην κατασκευή, υγειονομικά εμπορεύματα, διαφήμιση, διακόσμηση και ούτω καθεξής. Σαν υγιές διαφανές υλικό εμποδίων, υπάρχουν λιγότερες εφαρμογές σε εσωτερικό. Αυτός ο πίνακας έχει την καλή καιρική αντίσταση, καμία ανάγκη για τη UV επεξεργασία, χρωματίζει τη διαφανή, μεγάλη επιφάνεια που μπορεί να είναι γίνοντας και απλός σταθερός τρόπος και ούτω καθεξής. Ενώ είναι συμβάλλον στην καθαρή σκόνη, με την καλή επίδραση τοπίων.
2. Η υγιής μόνωση ΔΟΥΚΩΝ αυτού του ακρυλικού φύλλου μπορεί να επιτύχει 30db (Α). Μπορεί πλήρως να καλύψει τις απαιτήσεις του υγιούς εμποδίου, και έχει την υψηλή μετάδοση, την αντίσταση στο κιτρίνισμα, και μια καλή επίδραση τοπίων. Αλλά το πρόβλημα είναι: οι παχύτερες τιμές πιάτων είναι αντίσταση ακριβότερη και αντίκτυπου χειρότερα από τον πίνακα PC. Τα υγιή φύλλα εμποδίων χρησιμοποιούνται σε πολλά εσωτερικά προγράμματα, με το ύψος 3.65m, μπορούν να μειώσουν 6-7db. Αυτή τη στιγμή, η μαζική παραγωγή του διαφανούς ακρυλικού φύλλου 820mm παχιών έχει πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Με τη βοήθεια της ενίσχυσης στο πιάτο, η αντίσταση αντίκτυπου βελτιώνεται επίσης. Υπάρχει όλο και περισσότερο ακρυλικό τονωτικό χρήσης χωρών για να χτίσει το υγιές εμπόδιο.
 
Πλεονεκτήματα του υγιούς εμποδίου:
1, χαμηλότερο κόστος: όχι μόνο το κόστος παραγωγής προϊόντων είναι χαμηλό, και λόγω του ελαφριού του προϊόντος μπορεί πολύ να μειώσει το μεταφέρον φορτίο του ανυψωμένου μετρό και του ανυψωμένου δρόμου, να μειώσει το κόστος προγράμματος Είναι επίσης ένα προϊόν μείωσης θορύβου με την υψηλή απόδοση δαπανών σε άλλα σενάρια εφαρμογής.
2, αντιστέκονται τη δύναμη φορτίων αέρα: υψηλής αντοχής, ελαφρύς, μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των διαφορετικών κλιματολογικών όρων στις διάφορες περιοχές της Κίνας για το φορτίο αέρα
3. Ανώτερη ακουστική απόδοση: το μέσο υγιές ποσό μόνωσης του υγιούς εμποδίου είναι μεγαλύτερο από 26dB, και ο μέσος υγιής συντελεστής απορρόφησης είναι μεγαλύτερος από 0,6, το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις του υγιούς εμποδίου στους διάφορους τομείς.
4, καλή εκτέλεση πυρκαγιάς: το σύνθετο sound-absorbing μαλλί γυαλιού, το μαλλί βράχου, το βαμβάκι ινών πολυεστέρα, το αργίλιο αφρού και άλλα υλικά έχουν επίσης την καλή εκτέλεση πυρκαγιάς, έτσι ώστε το προϊόν έχει την άριστη απόδοση πυρκαγιάς, είναι τα εθνικά άφλεκτα υλικά βαθμού Α.
5, η χρήση της καλής διάρκειας: υγιές νερό εμποδίων, πυρκαγιά, διάβρωση, υπεριώδης αντίσταση, μη υποκείμενος στη βροχή, το χιόνι, τον αέρα, την άμμο και άλλη σκληρή διάβρωση κλίματος, μακριά ζωή υπηρεσιών.
6, εύκολη εγκατάσταση: το υγιές βάρος εμποδίων είναι ελαφρύ, μπορεί να είναι προκατασκευασμένη κατασκευή, υψηλή αποδοτικότητα, μικρή χρονική περίοδος κατασκευής, μπορεί να σώσει πολλά κόστη εργασίας.
7, όμορφος και πλαστικό: σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα υλικά μετάλλων και τα διαφανή υλικά που συνδυάζονται με τη δομική μορφή, μπορούν επίσης να ψεκαστούν με ποικίλα χρώματα, προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις της διακόσμησης τοπίων.
8, ενέργεια - αποταμίευση και προστασία του περιβάλλοντος: οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στο υγιές εμπόδιο είναι μη τοξικές και αβλαβείς, και η διαδικασία παραγωγής δεν απαιτεί την υψηλής θερμοκρασίας θέρμανση, καμία τοξική εκπομπή αερίων, και ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν ενθαρρύνεται από το κράτος

 
 

Πίνακας παραμέτρων
 

Όνομα προϊόντωνακρυλικό πλαστικό φύλλο φύλλων του /perspex φύλλων/φύλλων πλεξιγκλάς/φύλλων pmma
Υλικόεισαγόμενο 100% η παρθένα Mitsubishi MMA
Χρώμασαφής, διαφανής, μπλε, μαύρος, περισσότερα χρώματα σύμφωνα με την απαίτησή σας
Πυκνότητα1.2g/cm3
Τεχνολογίαχυτός και εξωθήστε την ακρυλική διαδικασία παραγωγής φύλλων
ΕξοπλισμόςΕισαγόμενα πρότυπα βρετανικού γυαλιού
πληρωμήL/C, T/T, Western Union

 
 
Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 0Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 1Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 2Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 3Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 4Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 5

 

 

 


Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 6


Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 7 

Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 8 
Το Chengdu πέταξε την ακρυλική Co. επιτροπής, το ΕΠΕ (CDA) είναι η εν πλήρη κυριότητα θυγατρική της ομάδας μοναρχών στηρίζεται στη βιομηχανία-οδηγώντας τεχνική υποστήριξη της Co. τεχνητής μέταξας της Mitsubishi, το ΕΠΕ, παραχθε'ν CDA ακρυλικό φύλλο που ονομάζεται το εμπορικό σήμα DUKE.CDA είναι μια επιχείρηση που η Ε&Α, το productio, η κατασκευή και οι πωλήσεις και είναι στην απόλυτη κυριάρχη θέση της εγχώριας βιομηχανίας PMMA. Οι άγρια περιοχές προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο υγειονομικό, σημάδι ΑΓΓΕΛΙΩΝ, τον πίνακα ενυδρείων, τον πίνακα εμποδίων θορύβου, κ.λπ. που ιδρύονται το 2007, καλύπτουν έναν τομέα 52000 τετραγωνικών μέτρων, συνολική επένδυση 120 εκατομμυρίων. Το σχεδιάγραμμα και οι εγκαταστάσεις εργοστασίων είναι όλα σύμφωνα με τα παγκόσμια κύρια πρότυπα, με δύο από τις προηγμένες κόσμος οριζόντια χυτές γραμμές παραγωγής, ετήσια ικανότητα μπορέστε να φθάσετε σε 10000 τόνους το χρόνο. Χρησιμοποιώντας το καθαρό νέο Mitsubishi MMA υλικό 100%, η αγγλική φόρμα Pilkington και η εισαγόμενη κόλλα χρώματος για να ασφαλίσουν κατασκευάζουν τα υψηλά carylic φύλλα qualitu.


 
Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 9
Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 10
Διαφανές ακρυλικό υγιές αντιθορυβικό ακρυλικό φύλλο εμποδίων για την εθνική οδό 11
 
FAQ
 
Q1: Εάν η πρώτη ύλη είναι ολοκαίνουργια
Α1: Επειδή είμαστε συνεργάτης της τεχνητής μέταξας της Mitsubishi για πολλά χρόνια, έχουμε υποσχεθεί να χρησιμοποιήσουμε μόνο 100% η καθαρή νέα Mitsubishi MMA
Q2: Αυτό που είναι η ανοχή προϊόντων
A2: Το προϊόν υιοθετεί την παγκόσμιας ποιότητας διαδικασία ρίψης, και ελέγχουμε την ανοχή μέσα σε 0.2mm
Q3: Ακαθαρσίες προϊόντων
A3: Ολόκληρο το εργαστήριο της επιχείρησης έχει τα ακριβή περιβαλλοντικά πρότυπα υγιεινής, πολυστρωματικό ειδικό φίλτρο για να αποβάλει την πιθανή ενσωμάτωση των ακαθαρσιών. θα πραγματοποιήσουμε την ακριβή επιθεώρηση για κάθε batch προϊόντων, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα κάθε batch είναι η ίδια
Q4: Αυτό που είναι το χρώμα προϊόντων
A4: Έχουμε 60 χρώματα για να επιλέξουμε από. Εάν πρέπει να προσαρμόσετε, παρακαλώ διευκρινίστε εκ των προτέρων
Q5: MOQ
A5: MOQ: 2000 κλ

 
Q6: Παρέχετε το δείγμα ή όχι
A5: Μπορούμε να παρέχουμε τα δείγματα.

 

 
 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618384278568

WhatsApp : +8615198130478